Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktemokken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Stapelbaar
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
14 producten

Koffie, koffie, lekker bakje koffie!

En koffie drinken we natuurlijk niet uit de koffiekan, maar uit een mooi koffiekopje. De één begint de dag met koffie en drinkt alleen ’s morgens een bakkie.. Terwijl de ander juist ’s avonds een cafeïneshot nodig heeft om scherp te blijven. En aangezien we ontzettend goed zijn in koffie drinken, hebben we ook een enorm aanbod koffiekopjes voor u in ons assortiment. Want, voor ieder wat wils. Onze koffiekopjes hebben doorgaans een inhoudsmaat van 150-200 ml., maar zijn ook geschikt voor senseo’s en cappuccino’s!

Koffiekopjes als bedrijfsservies

Of u nou een grote of kleinere organisatie bent, met bedrijfsservies schenkt u hoe dan ook aandacht. Dagelijks klanten en/of zakenrelaties over de vloer of voor uw eigen personeel.. Bedrukte kopjes koffie werken altijd. Liever een espresso of beker voor on the go? We hebben ook speciale espressokopjes of koffiebekers voor u. Heeft er al aan gedacht om een bedrukt koffiekopje met bijpassende schotel op te nemen in een eindejaarspakket? Leuk kleinigheidje!

Koffiekopjes bedrukken met logo

Met een naam, logo of pakkende tekst/slogan bedrukt op het kopje, creëert u meer beleving. Heeft u dan ook nog eens kwalitatief goede koffie, dan is het plaatje compleet. Er zal nog vaak aan u gedacht worden. Koffie kopjes bedrukken kunt u heel gemakkelijk zelf. Heeft u uw favoriete artikel gevonden, dan vult u het gewenst aantal in bij de gewenste kleur en kiest u de bedrukkingspositie- en methode.

Gratis logoservice

Stel, u wilt uw logo bedrukken op het koffiekopje, maar beschikt niet over een gevectoriseerd EP-, AI- of PDF-bestand. Stuurt u dan gerust uw logo naar ons op, dan zorgt bedruktemokken.nl ervoor dat uw bedrukking tot haarfijn op het kopje komt te staan. Kosteloos, omdat het kan. Gewoon omdat we het belangrijk vinden dat u tevreden bent met het eindproduct. Koffie goed, kopje goed, al goed.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster