Bedruktehanddoeken.nl

Badjassen

(8)

Een warm aandenken aan u als werkgever of relatie? Een bedrukte badjas! Uw naam wordt thuis, in de sauna of bij de sport vaak gezien. En wat dacht u van een badjas in een hotelkamer? Ga voor een luxe beleving! 

Badjassen bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte badjassen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals badjassen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk badjassen met opdruk of zonder opdruk.

4 door 11 klanten

Badjas bedrukken of logo op badjas borduren?

Wilt u uw medewerkers een persoonlijk en origineel relatiegeschenk geven? Laat dan een badjas bedrukken met hun naam, uw logo, of wat u maar wilt! Dit is natuurlijk ook uitermate geschikt voor groepen dames die samen graag naar de sauna gaan, sportclubs die hun leden een persoonlijk cadeau willen geven, noem maar op!

Een badjas bedrukken: hoe werkt dat?

U kiest de basiskleur van de badjas en daarna laat u ons weten hoe wij de badjas bedrukken moeten. Met uw logo of met een bepaalde tekst. Wij zorgen er dan voor dat het proces in gang gezet wordt. We hebben inmiddels 17 jaar ervaring in relatiegeschenken en zorgen ervoor dat alle producten die wij gebruiken, van topkwaliteit zijn. Daarnaast hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen, dus is de totale bestelling ook nog eens extra goedkoop!

Bedrijfspromotie met bedrukte badjas

Het is tevens een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Kies een badjas in uw huisstijlkleuren en laat ons de badjas bedrukken met uw logo. Op die manier zal uw logo ook in het zwembad of in de sauna onder de mensen komen. En daar hoeft u dan niet eens meer iets voor te doen! Makkelijk, toch?

Helemaal ideaal is de bedrukte badjas natuurlijk wanneer u zelf een sauna, een hotel of een bed & breakfast wilt promoten! Zo kunt u uw bezoekers een badjas lenen met uw eigen logo erop.

Logo of naam in badjas borduren

Ook kunnen wij uw logo of een naam in een badjas borduren. Op die manier weet iedereen van wie de badjas is en hoeven daar geen misverstanden over te bestaan. Kortom, wilt u dat wij us gepersonaliseerde badjas bedrukken? Laat het ons weten, bestel vandaag nog!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ