Bedruktehanddoeken.nl

Badsetjes

(8)

Verwennen vinden we fijn! Wilt u als hotel of ondernemer in de uiterlijke verzoring iets weggeven aan uw klanten? Luxe verzorgingsartikelen in een doosje of houten tobbe of een setje met handdoek en hotelslippers!

Badsetjes bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte badsetjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals badsetjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk badsetjes met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 41 klanten

Badsetjes

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Bedruktehanddoeken.nl aan het juiste adres. Badsetjes worden vaak meerdere malen per dag gebruikt in een gezin. Met dit geschenk bereikt u dus veel personen. Tevens is een badsetje leuk om te krijgen maar ook om te geven. Laat badsetjes bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.


Badsetjes bedrukken  

Bedruktehanddoeken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met badsetjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle badsetjes zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Badsetjes bedrukken voor relaties  

Bedruktehanddoeken.nl beschikt over een ruim assortiment aan badsetjes. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze milton verzorgingsset. Een zeer luxe set met verschillende fijne producten. Uw relatie verdient het.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktehanddoeken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ