I.v.m. Koningsdag zijn wij vrijdag 27 april niet aanwezig. Maandag 30 april staan we graag weer voor u klaar!

 
Bedruktehanddoeken.nl

Washandjes bedrukken

Een gekleurd washandje als give away? Natuurlijk! Als los artikel, geborduurd met uw logo of stelt u zelf een verzorgingspakketje samen waar dit washandje bij in komt? Leuk met een handdoekje en hotelslippers!

Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Aantal
Prijs
0.6
0.7
-
Kleur
Toon alles
Materiaal
Kwaliteit
Ga naar de producten ()

Laatst bekeken

1 producten Sorteren op:
4.5 door 2 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Washandjes

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Bedruktehanddoeken.nl aan het juiste adres. Washandjes worden iedere dag gebruikt door uw relatie, maar ook door het gezin van uw relaties. Daarom is het een effectief geschenk om cadeau te geven aan relaties. Laat washandjes bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.


Washandjes bedrukken  

Bedruktehanddoeken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met washandjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle washandjes zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Washandjes bedrukken voor relaties  

Bedruktehanddoeken.nl beschikt over een ruim assortiment aan washandjes. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze washandjes in vrolijke kleuren.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktehanddoeken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster