I.v.m. pakjesavond zijn we vanaf 16.00 uur afwezig. Donderdag 6 december om 08.00 uur staan we graag weer voor u klaar.

 
Bedruktehanddoeken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Kwaliteit
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Sport handdoeken als relatiegeschenk

U bestelt sport handdoeken natuurlijk voor sport gerelateerde evenementen. Denk aan uw jaarlijkse golftoernooi of voetbaltoernooi met uw relaties, waarbij u uw gasten wil bedanken met een sport handdoek met uw logo. Ook kunt u uw bedrijfsimago natuurlijk een sportieve boost geven door deze sport handdoeken te bestellen. Een bedrukte sport handdoek ziet u overal terug, in de sportschool, op vakantieadressen en natuurlijk ook in de sauna. En het leuke is: sport handdoeken bedrukken kunt u helemaal zelf doen!

Sport handdoeken bedrukken

Onze sport handdoeken kunt u veredelen op verschillende manieren. Denk aan bedrukking of borduring. Over het algemeen is een sport handdoek borduren het meest duurzaam. De kwaliteit is altijd goed en het past wat beter bij de uitstraling van de sport handdoek. Wij kunnen u via de druktemplates in onze shop laten zien op welke positie uw logo komt te staan op de bedrukte handdoek.

Fitness handdoek als give away

Er staan in onze sport handdoeken categorie verschillende producten. Zo kunt u kiezen uit een sporthanddoek in een handig zakje waardoor u weinig ruimte kwijt bent in uw sporttas of vakantie-koffer. Nieuw is de fles met karabijnhaak waarin uw sport handdoek zit. Heel handig om mee te nemen en ook een mooie optie om uw handdoek koel te bewaren door water bij de fles in te doen. Ideaal voor tijdens het sporten. Laat u uw sport handdoeken bedrukken, dan valt u ook zeker op in de sportschool van uw klanten! Of misschien heeft u zelf wel een sportschool, ideetje!

Bestellen van uw product

U kunt bij ons bestellen via de website. Indien u eerst intern wil overleggen over het artikel en de prijs, dan kunt u een offerte naar uw collega sturen via de site. Probeert u ook eens deze optie. Na ontvangst van uw bestelling krijgt u altijd een proefdruk per e-mail vóór we gaan bedrukken of borduren en u kunt ook uw bedrukte sport handdoeken bestelling online volgen via ons handige track en trace systeem.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster