Bedruktehanddoeken.nl

Hamam doeken

(2)

De trend van 't moment: de hamamdoek. Een lichtgewicht doek die multifunctioneel inzetbaar is. Als pareo, als picknickkleed, als droogdoek. Laat uw bedrijf zien op 't strand, in het park of in de sauna! 

Hamam doeken bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte hamam doeken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals hamam doeken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk hamam doeken met opdruk of zonder opdruk.

Hamamdoeken

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Bedruktehanddoeken.nl aan het juiste adres. Hamamdoeken worden vaak gebruikt op het strand. Dit komt omdat ze groter zijn dan de standaard handdoeken. Tevens zijn hamamdoeken lichtgewicht doeken, dus gemakkelijk mee te nemen naar het strand. Laat hamamdoeken bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.


Hamamdoeken bedrukken  

Bedruktehanddoeken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met hamamdoeken bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle hamamdoeken zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Hamamdoeken bedrukken voor relaties  

Bedruktehanddoeken.nl beschikt over een ruim assortiment aan hamamdoeken. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze hamamdoeken.  


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktehanddoeken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8305

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ