Bedruktehanddoeken.nl

Gastendoekjes

(3)

Gastendoekjes zijn onmisbaar bij een toilet of kraantje. En het leuke is, ze zien er vaak nog gezellig uit ook. Opgerold in een mandje of aan een haakje aan de muur.. Kiest u zakelijk zwart of een vrolijk kleurtje?

Gastendoekjes bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte gastendoekjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals gastendoekjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk gastendoekjes met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 12 klanten

Gastendoekjes

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Bedruktehanddoeken.nl aan het juiste adres. Gastendoekjes zien er altijd erg gezellig uit in het toilet. Het geeft een gezellige sfeer wanneer u ze bijvoorbeeld oprolt en op een plankje legt. Laat gastendoekjes bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.


Gastendoekjes bedrukken  

Bedruktehanddoeken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met gastendoekjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle gastendoekjes zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Gastendoekjes bedrukken voor relaties  

Bedruktehanddoeken.nl beschikt over een ruim assortiment aan gastendoekjes. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze 50 x 30 cm gastendoekjes.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktehanddoeken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ