Bedruktehanddoeken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Strandlakens bedrukken

Strandlakens zijn onmisbaar op het strand! Een heerlijk grote strandhanddoek van 180x80 cm. is pas echt genieten. Wist u dat een badhanddoek vaak kleiner is? Bijv. 100x50 cm. of 140x70 cm.

Strandlaken bedrukken in uw huisstijl

U kent ze wel: de grote strandlakens met logo's erop. U ziet ze op het strand, in het zwembad, in de sauna, op vakantie en op de camping. Het zijn vaak echte eyecatchers in frisse kleuren. Stelt u zich eens voor dat uw logo op een van die strandhanddoeken staat! Dat kunnen wij voor u verzorgen: wij kunnen uw strandlaken bedrukken. Deze strandhanddoeken kunt u vervolgens uitdelen aan uw medewerkers of aan (potentiële) klanten. Een praktisch maar effectief relatiegeschenk.

Strandlaken bedrukken voor overal

In de badkamer wil iedereen graag mooie, bijpassende handdoeken hebben liggen. Maar als we ergens heengaan: het zwembad, de sauna of naar het strand, dan willen we vooral dat het badlaken groot is. Zo groot dat je er lekker op kunt liggen en dat het comfortabel is om je mee af te drogen. En dan is dat ene badlaken met logo dat in de kast ligt, natuurlijk ideaal om mee te nemen! Daarom is het voor u als bedrijf zo lucratief wanneer wij uw strandlaken bedrukken met logo of huisstijl, omdat deze voornamelijk buitenshuis wordt gebruikt. En dat betekent dat er weer meer potentiële klanten met uw logo in aanraking komen.

Logo in het strandlaken borduren

Wij kunnen uw strandlakens bedrukken in verschillende kleuren en natuurlijk in uw huisstijl, inclusief uw eigen logo. Maar dat is niet alles! Wij kunnen namelijk ook uw logo in uw strandlaken borduren. Dit geeft een extra chique uitstraling aan het product.

Hoe werkt het?

Laat ons via onze website weten wat er op uw strandlaken moet komen te staan en wij gaan direct aan de slag! Wij zullen uw strandhanddoek bedrukken en versturen het pakket gratis naar het opgegeven adres. Met onze 17 jaar ervaring in relatiegeschenken en het gebruik van topkwaliteit producten, hebben wij al veel klanten geholpen!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster